SOPHIA IN BAKER BRIDGE


Kennen jullie het merk Baker Bridge al? Dit mooie merk heeft een klassieke uitstraling, maar is toch hartstikke stoer! Sophia draagt vandaag een super leuke en fashionable outfit mét een superfof shirtje van dit merk. Ze draagt het opvallende shirtje met zwarte tekst op een ripped jeans van Zara, met daarover een geweldig jasje met franjes. Ook van Zara. Haar outfit is stoer, comfortabel en helemaal van deze tijd! Wij hopen stiekem dat deze outfit er ook voor volwassenen is….Jullie ook?

Ohja zullen we een geheimpje verklappen? Dit t-shirt is eigenlijk van de jongens afdeling. Lang leve uniseks.

Shop het shirt van Baker Bridge nu via deze link

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-149 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-150 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-139 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-137 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-141 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-134

Je kunt via deze link meer van Baker Bridge bekijken

 

Wat vinden jullie van Sophia d’r outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: