BLA BLA MONKEY | OUTFIT NOUR + KORTINGSCODE


Dit leuke blousje heeft toch wel een beetje mijn hart gestolen! Leuke kleur, aparte print – voor in de kindermode – en gewoon anders dan anders. Nour draagt ‘m met een zwarte legging van name it en schoentjes van Ocra. Het blousje is van het nieuwe Franse kinderkleding merk Bla Bla Monkey, dat ik erg leuk vind! Neem zeker even een kijkje in hun webshop en profiteer van een leuke korting speciaal voor Kindermodeblog lezeressen! Misschien een mooi moment om eens wat te bestellen en te kijken hoe dit merk je bevalt. Je bent er iig gegarandeerd origineel mee! En hoe leuk is het als je kindje iets bijzonders aan heeft? Have a nice day!!

Kortingscode t/m 25 juni:  KINDER = 30% KORTING

Klik hier om naar Bla Bla Monkey te gaan

21klein

20klein

30klein

19klein

22klein
Klik hier om te shoppen bij Bla Bla Monkey

Wat vinden jullie van de nieuwe Franse kinderkleding merk?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: