BLA BLA MONKEY | OUTFIT LORELL


Eén van die nieuwe en upcoming kindermode brands is het Franse kinderkleding merk Bla Bla Monkey. Fanatieke volgers van Kindermodeblog weten al dat ik dit merk erg leuk vind. Kom je nu voor de eerste keer binnenvallen op mijn blog – gezellig dat je er bent – ik zal je even een kleine update geven over Bla Bla Monkey. Dit nieuwe kinderkleding label is opgezet door styliste Emily en Héléna die grafisch kunstenaar en zag ik voor de eerste keer tijdens Playtime Paris vorig jaar. Ik had dit merk toen nog nooit eerder gezien of gevoeld, maar ik werd onwijs enthousiast! De collectie is net even anders dan anders en bestaat uit gave items met prints en trendy details. De collectie is niet groot, maar heeft toch teveel leuks! Het is Frans, dus het valt niet groot. Misschien handig om even rekening mee te houden. Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit merk vinden! Laat je het even weten?

Lorell draagt een hemdje van Bla Bla Monkey met een jasje en jeansje van Zara. Ziet ze er niet mega cool uit?!
Het is nu SALE bij Bla Bla Monkey, dus misschien een mooi moment om iets nieuws én unieks te scoren!

Via deze link surf je snel naar Bla Bla Monkey

8klein

7klein

1klein

5klein

3klein
Klik hier om bij Bla Bla Monkey te shoppen

Wat vinden jullie van dit Franse kinderkleding merk?

Foto’s door Jamie Snoeck