TIP! SCOTCH & SODA POP-UP STORE


Scotch Shrunk en Scotch R’Belle, de kids collecties voor jongens en meisjes van het Amsterdamse Scotch & Soda, presenteren vol trots een uniek pop up store concept in een traditionele yurt.

De basis en inspiratie voor deze unieke pop up store is een authentieke yurt uit Centraal Azië. Met haar indrukwekkende buitenkant en adembenemende binnenkant wordt de yurt, naast de Beach Warriors kids collectie, gevuld met allerlei kunstwerken en schatten, die van over de hele wereld zijn verzameld. Binnenstappen in de Beach Warriors tent betekent meegenomen worden in een wereld vol met culturen en verhalen.

De pop up store staat van vrijdag 19 juni t/m zondag 5 juli bij Beachclub Tijn Akersloot in Zandvoort.

Over de Beach Warrior collectie

Taru was de meest gevreesde en fabelachtig geklede krijger van heel Cuba. Op een dag vroeg ze Cayo, een moedige jonge tegenstander om de strijd met haar aan te gaan. Ze verscheen in een fata morgana aan kleuren en patronen met versieringen die schitterden in de zon. Geïnspireerd door de straten van Cuba, straalde Taru’s mooie kleding met wilde combinaties en all-over prints. Etnische patronen, cabana strepen, felle papegaaien en palmbomen creëren een speels zomergevoel op cropped tops, rokjes en shorts, jumpsuits en kaftans. Pompons, kwastjes en versieringen voegden een exotisch tintje toe aan haar kostuum. De krijger-jongen Cayo was verblind door haar schoonheid en snelheid. In een poging haar hart te winnen daagde hij haar uit voor een ‘Jeux de Shell’ spel op het strand.

De Beach Warrior collectie was perfect voor haar avontuurlijke zomer.

Binnenkort lekker een dagje naar het strand in Zandvoort en meteen even een bezoekje brengen aan de Scotch & Soda pop-up store….! HAVE FUN!

Beach Warriors Zandvoort 19 juni tm 5 juli Scotch & Soda Beach Warriors campaign image

Om Scotch R’Belle te shoppen klik je hier!

Tags: ,