7 DAYS / 7 WAYS MET NOUR


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! 
In deze rubriek deelt een Kindermodeblog lezeres een ‘dagboek-week van outfits’ van haar zoon of dochter! Kijk je lekker mee?

” Every day is a fashion show and the world is the runway ” – Coco Chanel

Naam: Cindy Teunissen

Maandag
Maandag, heerlijk weer en daarom kiest mama vandaag voor een super vrolijke tuniek met fluor rozé stippen erop, het kleurt haar zo mooi! Gecombineerd met een zelfde kleur legging, meisje-meisje.
Nour 1

Dinsdag
Dinsdag, lekker weer vandaag! Nog wel lange mouwen aan, ik heb gekozen voor een jeansblouse gecombineerd met panterprint zowel romper en laarsjes Just ♥️ it!! Verder gewoon een grijze legging.
Nour 2

Nour 2

Woensdag
De wind is nog best fris vandaar toch nog even een bodywarmer en daarbij een leuke jeansblouse. Staat toch gaaf met een baggy broekje met coole veren erop, haar Nikes erbij…..niks meer aan doen 😉 We zijn klaar voor o.a. de hertjes en om even heerlijk te ravotten!
Nour 3

Donderdag
Donderdag, het is heerlijk weer op naar de speeltuin! Een baggy jeans, een fluor roze t-shirt met korte mouw erbij. Af en toe nog even een vest aan.
Nour 4

Vrijdag
Vrijdag, Nour mocht mee naar een fotoshoot voor het merk Pirate and Ponies kettingen. Prachtig zijn ze! Ik heb gekozen voor een rustig grijs jurkje met blauw stippen welke deze zelf mama heel mooi vindt! Pretty girl….
Nour 5

 

Zaterdag
An ordinary Saturday ! Lekker in de tuin spelen, een mooi kleurrijk tuniek (arabic style) met een gebloemde legging.
Nour 6


Zondag
Een hele mooie en warme dag, vandaag dan ook een gave jumpsuian een heel leuk merk, we waren vandaag samen een dagje weg geweest. Met de trein naar Amsterdam, castingtime met mijn meisje voor dat zelfde héle leuk kledingmerk. Nu duimen dat ze gekozen wordt;-)
Nour 7
Dankjewel Cindy, voor jouw 7 days / 7 ways!

 

Lijkt het jou leuk om ook deel te nemen aan deze rubriek?
Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl

 

Tags: , ,