FRUITY PLAYSUIT | DE OUTFIT VAN PHILEINE


Door: Renske

Afgelopen week waren we 5 dagen weg met het gezin, een soort van mini-vakantie. En daarnaast onze enige vakantie door de komst van baby 3 over 2 maanden en doordat we net een nieuw huis hebben gekocht waar we ook over 2 maanden (goede timing) de sleutel van krijgen.
Dus ik keek heel erg uit naar die mini-vakantie, en hoopte al heel lang op heel mooi weer. Zodat de meisjes lekker veel buiten konden zijn, we naar het strand zouden kunnen en er heel veel ijsjes gegeten konden worden. En uiteraard zodat al die mooie zomerkleren die nu nog helemaal nieuw liggen te pronken in de kasten eindelijk gezien mogen worden! Maar helaas, niets van dat alles. Lange broeken en jassen- weer was het en omdat Phileine erg ziek werd zijn we ook nog een dag eerder naar huis gegaan. Een mini-mini-vakantie zonder mooi weer dus. Gelukkig is Julie nog te klein om het allemaal te begrijpen en had ze niet door dat de vakantie bruut beëindigd werd. In de auto terug zei ze ineens: het was LEUK op vakantie! Nou top, daar doe je het toch voor!

Maar eenmaal thuis zat ik nog steeds te staren naar al die leuke ongedragen zomeroutfitjes! Dus hebben we een: “binnen-strand-dagje” gehouden! Korte broeken en mouwloze jurkjes aan, zonnebrillen en hoedjes op en slippers en waterschoentjes aan! Een beetje zomer creëer je zelf!

Voor Phileine had ik vlak voor vertrek deze schattige playsuit gescoord bij Zara met een van DE trends van dit seizoen; watermeloenen! Ik weet niet wat het is met dit fruit maar ik vind alles leuk ermee! Van Bobo Choses had ik meteen m’n favorieten al gescoord en gelukkig (voor de portemonnee in ieder geval) doet ook de Zara hier goed aan mee! Het pakje is van een heerlijk dun en luchtig stofje en ideaal voor een warme zomerse dag. Ik heb ‘m hier gecombineerd met rode waterschoentjes van Zara (die heel goed blijven zitten!!) en een zomerhoedje uit een oude Mini Rodini collectie. Zijn jullie ook zo’n fan van watermeloenen?

Je kunt het pakje shoppen via deze link

DSC01387 DSC01393 DSC01400 zara playsuit

Je kunt dit pakje shoppen via deze link

Vind jij de watermeloenen print ook zo leuk? 

Tags: , ,