MINIBOETIEK | DE OUTFIT VAN NANNA


Voor een inspirerende quote of een positieve tekst mag je altijd bij me aankloppen. Een paar jaar terug had ik een zwart shirtje met dunne witte letters erop ‘no need to worry’. Toen ik dit shirtje later ook nog wel eens droeg tijdens mijn zwangerschap zorgde dit soms voor een binnenpretje als ik voor de spiegel mijn nieuwe figuur stond te observeren. Later heb ik hier nog een grijze sweater aan toegevoegd met grote letters ‘Positive’. Positief denken is het halve werk, zeg ik altijd maar.

Toen ik bij de geweldige nieuwe webshop MiniBoetiek.nl het shirtje zag ‘hangen’ met de tekst TODAY IS A GOOD DAY was ik meteen verkocht. Als je dit leuke shirt ‘s ochtends uit de kast trekt, dan kan je dag toch al niet meer stuk? Het shirt heeft een beetje een wijd model. En ja, dat is helemaal hip! Nanna draagt ‘m wit op wit met een leuke kimono erbij voor als het nog een beetje fris is. Nanna straalt in haar vrolijke, frisse en zomerse look! Worden jullie hier ook zo blij van? HAVE A GOOD DAY!

Klik hier om te shoppen bij MiniBoetiek.nl

33klein 25klein mini boetiek mini boetiek 23klein 30klein
Om bij MiniBoetiek.nl te shoppen klik je hier

Wat vinden jullie van dit shirtje en de outfit van Nanna?

Foto’s door Jamie Snoeck