LÖTIEKIDS | KORTINGSCODE


 

Heel af en toe deelt mijn man ook zijn mening als het om kindermode gaat. Het kindermode merk Lötiekids staat bij hem hoog in ‘t vaandel. Perfecte kwaliteit, vindt ie. Blijft na tig wasbeurten nog goed. En ik ben het met hem eens! Wacht, terwijl ik dit schrijf, vraag ik ‘t hem nog even: ‘ Schatje, wat vind je ook alweer van Lötiekids?’  Hij komt even uit z’n telefoon en zegt: ‘ Goede kwaliteit, erg herkenbaar en leuke aparte kleurtjes.’ Klinkt goed toch?!

Lötiekids is een Spaans kinderkleding merk – from Barca – en levert twee keer per jaar een kleine, maar hele mooie en kwalitatieve collectie uit. Zachte stoffen, ingetogen kleuren en toffe printjes. De nieuwe zomer collectie ziet er weer super uit! En leuk nieuws, de ‘Japanese fish’ is back in business. Vissen zijn cool! En ik ben ook nog eens enorm dol op kobaltblauw, dus deze combi slaat bij mij twee vliegen in één klap. Bij jou ook?

Ik weet dat veel van jullie bestellen bij een webshop in het buitenland soms wat hoogdrempelig vinden. Snap ‘t punt. En daarom dacht ik, laat ik eens aan Lötiekids vragen of ze iets leuks kunnen bedenken voor de lezeressen van Kindermodeblog. En yes, dat is gelukt!

Met de kortingscode KINDERMODEBLOG krijg je nu 25% korting op je bestelling bij Lötiekids, op de nieuwe collectie!! Hoe cool is dat!! En wanneer deze bestelling boven de €75,- uitvalt, verzenden ze het ook nog eens gratis naar Nederland. Deal of geen deal?! Wanneer je nou voor een kleiner bedrag wilt bestellen, vraag dan een goede vriendin om samen te bestellen. Scheelt weer in de kleintjes 😉

Ik kan niet wachten om weer een paar Lötiekids-jes in de kasten van mijn kids te hangen en aan de rekken van Kindermodeblog natuurlijk 😉 Wat vinden jullie van dit merk?

Je kunt via deze link naar de Lötiekids webshop

aSfd382DRhO_GSkBWKUQtAYyLO63US1_IIWfwWe55W4 nRAIX5WPaVL2DUu7Xs6Ejau_TNgKHSlUFrsdGS6CWIo,bEo0g4N7QUpIJUNNHi9ezlDbZnEbUWbC7Md2xJDPpE0 htJMrFYLh9hGUZUoWJwlLkbPSWVp2gAQP1Tvnp_3IZU (1) A6L0jZ8ZnbchdwbegQ-VNMFtSnrAlwhscLBD9S9wlBM 7v0n8ZiC1_ubtkUncWjj86ocK712aeuL_ut11u8VYI0 XosCVwSpr7icm7smW4_LkbooOpxPbETLk_Awvne0YbQ
Klik hier om naar Lötiekids te gaan

Wat vinden jullie van dit merk?

Tags: ,