PERSOONLIJKE COLUMN: DE VOGUE TEE

Toen ik laatst voor het tijdschriften schap stond en de Vogue zag liggen incl. zwarte ‘Vogue tee’ hoefde ik niet lang na te denken. Ik verlies sowieso altijd alle vorm van controle als ik voor ‘t schap sta met magazines. Al die mooie covers staren me aan, koop me, koop me! En ondanks dat ik echt een online freak ben, zou ik me een wereld zonder magazines gewoon niet voor kunnen stellen. Ik eet ze nog net niet op, maar met alle liefde blijf ik ze kopen, afnemen, verslinden Ik ben een makkelijke prooi voor menig magazine. De Vogue NL wist me deze keer binnen twee seconden al in te pakken. Ze verlekkerden mij en nog tig duizenden andere meisjes / dames met de zwarte Vogue Tee. Ik was verkocht. Meteen. Ik wist, de Vogue Tee gaat mee naar kantoor en deze ga ik één van de kids aantrekken tijdens de fotoshoot. Het werd Loïs omdat ik het shirt echt op haar lijf geschreven vond of moet ik zeggen vind? Ik kan niet precies uitleggen waarom, maar gewoon een gevoel. Soms gaan kinderen met mij op de foto, nou, ik wilde echt even met háár op de foto! En normaal gesproken ben ik altijd erg blij met m’n eigen kleertjes en outfit. Ik stond naast Loïs en dacht, mag ik alsjeblieft aan wat jij aan hebt? Zucht….Ik werd gewoon straal verliefd op deze outfit. Het shirt, de broek, de schoenen. De combi. Gewoon een gevoel. Een vlinder. Dat heb je soms hè!

– X♡ – Free

Ps…de geweldige outfitpost met foto’s van alleen Loïs komt nog online, maar eigenlijk is alles al gezegd.

3klein 4klein-001 5kleinLoïs: Vogue Tee, Broek en schoenen Zara
Frederieke: Top Pieces, Jasje merkloos, broek Zara, schoenen La Strada

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: ,