HIPPE VOETEN VOOR BOYS


Vinden jullie het ook altijd zo lastig om schoenen te kopen voor de kids? Kinderschoenen kopen is ook echt niet altijd makkelijk. Schoenen moeten lekker zitten, goed voor de voeten van je kids zijn, bij de kleintjes moeten ze ook nog eens makkelijk aan en uit gaan en het liefst moeten ze ook nog eens een beetje hip en stoer zijn. En omdat het allemaal nog niet lastig genoeg is, is er ook nog eens zóó veel om uit te kiezen.. zoveel verschillende stijlen, kleuren, prints en modellen dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Om je een klein beetje op weg te helpen hebben wij vandaag op otto.nl een aantal toffe jongensschoenen bij elkaar gezocht voor je, om het kiezen er heel ietsjes makkelijker op te maken. Alhoewel, wij vinden ze alle vijf super tof, dus écht makkelijk kiezen is het nog steeds niet natuurlijk.. 😉

Stoer en kleurrijk

Jongens willen natuurlijk ‘t liefst gewoon lekker rennen, springen en vliegen, en wat past daar beter bij dan een stoere sneaker of makkelijke instapper? In een fel kleurtje, of juist een stoere grijstint of misschien zelfs wel met een printje.. Gelukkig zijn sneakers en instappers helemaal hot en is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Onze persoonlijke favorieten zijn de stoere zwart, wit en grijze instappers met strepen en sterren print, super stoer en opvallend maar toch makkelijk te combineren door de rustige kleuren. Verder zijn we absoluut fan van de super fel gekleurde sneakers, lekker vrolijk en deze schoenen geven iedere outfit een zomers tintje! Combineer met een wat rustigere outfit om de schoenen optimaal op te laten vallen óf combineer juist met een kleurrijke look voor een vrolijke, zomerse look met een gekke twist.. You can’t go wrong with sneakers! Welk paar zouden jullie wel aan de garderobe van je stoere boy willen toevoegen?

Via deze link shop je nog veel meer leuke jongensschoenen bij Otto.nl

otto jongensschoenen

Schermafbeelding 2015-05-20 om 16.20.37

Schermafbeelding 2015-05-20 om 16.16.19 Schermafbeelding 2015-05-20 om 16.16.50 Schermafbeelding 2015-05-20 om 16.17.45

Welk paar vind jij het leukst? 

Tags: , , ,