DE KINDERMODESTIJL VAN PATRICIA VAN DE VELDE


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Patricia van de Velde
Leeftijd: 35
Kinderen: Nolan (2), Jonah (8 maanden)
Werk: Blogger op Ondeugendespruit.nl & op zoek naar een nieuwe parttime baan

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Street en stoer zijn de termen die mijn kindermode stijl goed omschrijven. Ik hou van stoere en trendy jongens kleding. En dan het liefst kleding waar niet iedereen zijn kind in kleed. Dit is natuurlijk bijna niet te voorkomen en daarom probeer ik altijd verschillende merken met elkaar te combineren en koop ik graag kleding wanneer we op vakantie zijn.

Hoe kleed jij jouw kinderen het liefst?
De kleding moet comfortabel zitten en ze moeten er goed in kunnen bewegen. Dit bekend voor mij dat kleding lekker ruim zit en van rekbare en zachte stof is gemaakt. Daarnaast ben ik helemaal fan van de legging/ joggingbroek met een printje. De kasten van de jongens liggen er vol mee. Ze staan stoer en je kan ze overal mee combineren. Een leuk t-shirt de ene dag en de andere dag met een spijkeroverhemd en je hebt een andere look.

Wat dragen Nolan en Jonah zelf het liefste?
De jongste heeft nog geen willetje (die is pas 8 maanden), maar de oudste laat sinds kort weten wat hij wel en niet wilt dragen. Nolan draagt als hem uitkomt elke dag zijn ‘pakkepoes’, dit is een pyama inclusief oren, staart en snorharen. Daaronder graag zijn kaplaarzen, want die kan hij als enige schoenen al zelf aan doen. Echter is hij zo om wanneer ik hem vertel dat hij niet de hele dag in zijn pyama kan blijven rondlopen. Hij maakt tot nu toe nergens een probleem van. Hij vraagt zelfs om zijn hoed wanneer we naar buiten gaan en houdt deze keurig op.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Wanneer ik ga shoppen voor de jongens kan ik de Zara niet overslaan. Betaalbaar en trendy en ze wisselen vaak van collectie. Dit combineer ik dan vaak met Hema en H&M. In het duurdere segment springen Munster kids en Mini Rodini er dan voor mij toch echt wel uit.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Mijn favoriete online shop is toch wel de Zara. Daar hangen beide kasten vol mee. Bijna wekelijks neem ik online wel een kijken of er een leuk shirt of broek te scoren is. Ze hebben daar trouwens ook leuke asseccoires, zoals de hoedjes die Nolan draagt. Mijn favoriete stenen winkel is BonBonontheBlock in Rotterdam. Daar kan je bijna niet weg zonder iets te kopen. Echter zijn wij een tijdje geleden verhuisd van Rotterdam naar een klein dorp zonder kinderkledingwinkels en ben ik een groot fan van online shoppen geworden.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ik ben gek op printjes. Het maakt niet uit of het op de broek, t-shirt, schoenen, trui of vest is. Als het maar een all-over print is. Deze zomer hangen de winkels er gelukkig vol mee, dus ik kan mijn lol op.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Ik vind aan kleding belangrijk dat de prijs/ kwaliteitsverhouding goed is en dat de kleding bij de kinderen lekker zit. Ze moeten er goed in kunnen bewegen en spelen.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
De tropical print! Er moet toch echt iets met een ananas, palmboom of flamingo in de kledingkast van je kind hangen.

Jonah 1 Jonah 2 Nolan 1

Nolan 2

Nolan 3

Nolan 4

Nolan 6

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nlo.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

Tags: , ,