PERSOONLIJK BLOG + WINACTIE

foto 4 (12)-001En toen was de (school) vakantie afgelopen. Wij zijn niet echt weg geweest, maar hebben wel een aantal hele gezellige dingen buiten de deur gedaan! We zijn o.a naar Bloemendaal geweest en het strand, ik ben voor het eerst met Doutzen naar de bioscoop geweest (oeps ik was m’n bril vergeten maar gelukkig kon Sjoerd ‘m nog snel brengen en kon ik Shaun t Sheep toch nog scherp zien 😉 ) en we hebben veel vrienden en familie gezien. Dat komt er de laatste tijd (helaas) niet zo vaak van – iedereen is druk druk druk – dus erg van genoten! Verder heb ik gewoon gewerkt, al was het wel iets ‘rustiger’ op kantoor, want we hebben de fotoshoot een weekje opgeschoven. Aankomende week is het dus weer volle bak bij Kindermodeblog en morgen starten we met het ‘afstylen’ van de setjes. Gelukkig krijg ik hulp van mijn 2 hele leuke assistentes en kan ik me ook bezig houden met andere dingen die bij mijn blog-werkzaamheden horen. Waaronder bijvoorbeeld redactie werk. Er is genoeg te doen iig!

En het is al laat, maar ik wil bij deze toch een nieuwe winactie aftrappen! Ik mag namelijk 2X €50,- shoptegoed van name it weggeven. Name it is voor mij een kinderkleding merk, dat in geen enkele kast mag ontbreken. Je shopt er fijne en betaalbare kinderkleding, dat je makkelijk combineert met andere kinderkleding merken. Oliver en Doutzen hebben ook altijd wat van name it in de kast, en dat komt ook omdat het zo makkelijk ‘meeneemt’ als ik aan het winkelen ben. Het is draagbaar én heel betaalbaar. Jullie zien natuurlijk ook geregeld wat van name it voorbijkomen op Kindermodeblog, want inmiddels werk ik alweer een hele tijd fijn samen met dit merk.  Maar goed, nu over naar de actie! Ik mag dus 2X €50,- shoptegoed weggeven, en je mag helemaal zelf weten wat je van dit bedrag gaat shoppen. Ik heb al even ‘voorgeshopt’. Hieronder, onder mijn instagram foto’s zie je mijn 10 favoriete name it items!! Maar nu ben ik vooral benieuwd naar wat jullie favo items zijn! Surf dus snel naar de website van name it en zoek je favoriete item en deel dit item (de url) met mij onder de actie-post op Kindermodeblog-Facebook
Onlangs bijgewerkt18

Elke dag maak en plaats ik inspiratie lookjes op Instagram én geef ik je een kijkje achter de schermen van Kindermodeblog. Als je zin hebt om te volgen, klik dan hier

Mijn 10 favo musthaves van name it, welke is jouw favoriet?

13116908_DustyPink_001_ProductLarge 13118603_TropicalPeach_001_ProductLarge pige2-900x1200-large 13108851_CloudDancer_001_ProductLarge 13111385_Peony_001_ProductLarge 13112545_MediumBlueDenim_001_ProductLarge 13112880_BrightWhite_001_ProductLarge 13115223_MediumBlueDenim_001_ProductLarge 13112012_CottonCandy_001_ProductLarge 13116132_Ballerina_001_ProductLarge
Doe mee met de actie door onder de Facebook-post een reactie achter te laten waarin je laat weten welk item van name it (meerdere items mag ook) jij zou shoppen als je wint!  Klik hier om naar name it te gaan GOOD LUCK! 

 

Hoe was jullie mei-vakantie?

– X♡ – Free

 

GEFELICITEERD!!! De twee winnaars van het €50,- name it shoptegoed zijn:

1. Sandrine van Bennekom
2. Ilona Paeshuyse 

Sturen jullie even een berichtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v name it prijs incl. je facebookprofiel?

Heeeel veel plezier met shoppen! We horen graag of het gelukt is 😉
Niet gewonnen, niet getreurd. Gisteren is er een andere hele leuk actie online gegaan!

Tags: , ,