VAN TUTU TOT SKATEBORD


Door: Sanne

Deze week wil ik jullie twee uiterste van elkaar laten zien. De kledingkast van Nila is divers en bevat ook heel wat stoere items. In haar kledingkast hebben we een verdeling van twee verschillende stijlen welke uiteindelijk ook samen heel goed te combineren zijn. Mooie jurkjes, de grootste tutu’s en lieve shirts met hartjes. Maar aan de andere kant van de plank is een hele andere kledingcategorie te vinden. Deze stapel bestaat uit de lekkerste joggers, unisex t-shirts en stoere spijkerblousjes.

De eerste outfit, enorm meisjesachtig met een lieve tutu van de Zara en het meest geliefde item van Nila, het Violetta shirt van Little Eleven Paris.
De tweede outfit een stukje stoerder. Iedere woensdagmiddag neemt ze haar mini skateboard mee naar de kade waar ze heerlijk haar gang kan gaan, kniebeschermers zijn niet geheel overbodig. Nila draagt hier een t-shirt van Young One Apparel, de rest is van de Zara.
Ik ben heel benieuwd naar welke outfit jullie voorkeur uitgaat? Gaan jullie voor tutu of skatebord?

unnamed (1)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)
Zin om te shoppen? Neem dan eens een kijkje bij ‘de leukste Shops

Tags: ,