Kindermode inspiratie van hier tot Tokyo


Soms beland ik ergens –via Pinterest bijvoorbeeld– en dan krijg ik toch een opvlieger van hier tot Tokyo. Wat een woordspeling! Want na een klein kwartiertje surfen op een site waar de chaos je soms bijna teveel wordt, ging er bij mij ineens een lampje branden dat ik ook eens de Google vertaler om hulp kon vragen. Want na het zien van al die heerlijke kindermode plaatjes, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Waande ik me dat eerste kwartiertje nog in hip China, bleek ik gewoon in fashionable Japan te zitten. Ja, in fashionable Japan!

Wow!

Wat een gave stijltjes en wat een leuke combinaties. Sommige items kwamen me trouwens wel een tikkeltje té bekend voor. De vraag is, wie heeft wie nageaapt? Ach, wat maakt ‘t uit? Dit is kidsfashion! Wat een geweldige inspiratie! Geen idee of je er ook kunt bestellen en of ze het naar Nederland verzenden, want ik ben de chaos ontvlucht en snel overgeschakeld naar Kindermodeblog waar ik het wil delen met jou!

GET INSPIRED!

Japanse_kinderkledingJapanse_kinderkledingJapanse_kinderkleding

kinderkleding inspiratiekinderkleding inspiratiekindermode

kindermodekindermodekindermode-3

kindermode-3

kindermode-5kindermode-5

kindermode-5kidsfashionkidsfashionkidsfashionkidsfashion

kidsfashion

kidsfashionkidsfashion

kidsfashion

Kidsfashion-inspiration

Kindermode-jongens

inspiratie jongens kindermode

inspiratie jongens kindermode

inspiratie jongens kindermodeinspiratie jongens kindermode

 

Ga ook even kijken in Japan

 

 

 

Wat vind jij van deze kindermode?

Tags: , , , , ,

0 Reacties

 • door Esther
  Posted 9 oktober 2012 20:29 0Likes

  Te gekke plaatjes! Maar sommigen lijken toch verdacht veel op een van mijn favo merken… :S

 • door Marianne
  Posted 9 oktober 2012 21:00 0Likes

  welke merken zijn dat dan? erg leuk

  • door Free
   Posted 10 oktober 2012 08:52 0Likes

   Hi Marianne, ik denk dat Esther in iig bedoelt…het merk Bobo Choses, die bedoelde ik nl ook. In de zomer collectie van dit merk vind je items met precies dezelfde prints. Die kun je nu misschien nog wel ergens in de Sale scoren. Wat een leuke inspiratie he?! Groetjes Free!

 • door Wendy
  Posted 9 oktober 2012 21:30 0Likes

  Leuke setjes. Inderdaad een paar look-à-likes.

Plaats een reactie