LEUKSTE KINDEROUTFITS VAN 2015


Ook voor kinderen is het belangrijk om er goed uit te zien en dat kan met de juiste kleding. De trends laten zien hoe jij jouw kind zo leuk mogelijk kunt kleden, zonder hiervoor dure merken aan te schaffen!
Boho chic
Wat je ontzettend veel gaat zien, is de trend genaamd boho chic. Bij deze trend is het allemaal lekkers zomers en het kan zijn dat je al snel denkt aan Ibiza. Het is luchtig, vrolijk en je zult meteen een zomergevoel krijgen bij het zien van deze kledingstijl. Wat ook opvallend is, is dat er ontzettend veel verschillende kleuren worden gebruikt. Palmbomen op shirts en drukke prints zijn helemaal hot en zul je dan ook veel zien de komende tijd.

Pop art
Pop art is niet alleen een kunstvorm, maar tegenwoordig ook een bepaalde kledingstijl die in 2015 helemaal hip is. Hierbij kan gedacht worden aan bepaalde teksten op shirts waarbij je meteen denkt in een strip te zijn beland. De teksten springen eruit en een shirt kan al genoeg zijn om de hele outfit te maken. Slechts een simpele broek erbij en klaar!

Schoenen
Niet alleen kinderkleding heeft zo zijn trends, maar ook zijn er trends op het gebied van kinderschoenen. Wat opvallend is, is dat de trends niet veel afwijken van de volwassen trends. Allereerst is er de dessert boot. Deze schoen is comfortabel, casual maar kan ook prima worden gedragen bij een wat nettere outfit. Ze passen overal bij en komen vaak in neutrale kleuren om gemakkelijk te combineren. Als tweede is er natuurlijk de sneaker die nooit uit de mode gaat. Het kan niet gek genoeg zijn als het gaat om printjes. Denk aan zebra, panter of een andere drukke print: het kan allemaal! Voor de meisjes zijn de enkellaarsjes weer terug van weggeweest. Een klein hakje eronder en in een neutrale kleur en je kunt ze overal bij dragen. Overigens zijn de dessert boots en de sneakers ook zeer geschikt voor meisjes en is deze trend dus voor zowel jongens als meisjes. Om wat te besparen op kleding of schoenen, zijn er vele winkels en webshops met korting, dus neem snel een kijkje!

Onlangs bijgewerkt16

 

 

Tags: ,