CAPPUCCINO, KORAAL EN LUIPAARD


Cappuccino, koraal en luipaard

Ik ben Rosan, 32 jaar en woon in Zaandam samen met mijn man Simon. Ik heb een eigen webwinkel (Little Different) en werk daarnaast als project manager in het centrum van Amsterdam. Simon en ik hebben elkaar ruim 7 jaar geleden leren kennen in Suriname. We wonen inmiddels alweer 6 jaar in Nederland en in maart dit jaar is onze dochter geboren: Mckenzie Morgan.

Wanneer je als mama-to-be hoort dat je een dochter krijgt dan droom je stiekem toch wel een beetje van een mini-me. Dat ging voor mij niet op: blond haar, blauwe ogen en blanke huid versus donkere krullen, chocolade bruine ogen en een prachtig cappuccino-tintje.

Bijkomend voordeel van dat cappuccino-tintje… alles staat haar! Van neutrale tot warme tinten, stoer tot meisjesachtig. Des te leuker is het om outfits voor haar samen te stellen!
Nu het zo koud is geworden kunnen we wel wat extra warmte gebruiken zowel in kleur als in stof. Dit heerlijke gebreide vest met die warme koraal-kleur is echt een favoriet. Mckenzie draagt ‘m op dit moment nog over-sized, maar ze heeft er zeker de hele winter nog plezier van. Ik combineer het nu met een luipaard-print legging, al met een al een te gekke outfit voor mijn not-so-mini-me.

Klik hier te shoppen bij Zara

IMG_1470 copy

IMG_1484 copy

IMG_1485

IMG_1478-001
Klik hier om te shoppen bij Zara

Wat vinden jullie van de outfit van Mckenzie?

 

Tags: , , ,