TIP: TOOTSA MACGINTY ZOMERCOLLECTIE


Als je net als wij van unieke en vrolijke kinderkleding houdt, dan is het merk Tootsa MacGinty echt iets voor jou! Dit kindermode merk maakt alleen maar unisex kleertjes (hoé handig) en de ontwerpen zijn altijd puur gericht op kinderen. Denk aan vrolijke kleurtjes, gekke printjes of opdrukken, comfortabele pasvorm en speeltuinproof!  Misschien moet je even wennen aan de felle kleurtjes en drukke ontwerpen, maar wij zijn van dit merk gaan houden. Gewoon omdat Tootsa één en al vrolijkheid uitstraalt en ‘t gewoon nét even anders dan anders is. Dit kindermode merk uit Londen is ook nog niet super bekend, dat maakt het nog nét even wat specialer. De nieuwe zomercollectie ziet er weer tip top uit en wij hebben onze favorieten er al uit gevist. De komende tijd kun je verschillende blogs van ons verwachten waarin wij de kinderkleding van Tootsa MacGinty mixen en matchen. Misschien zag je Nanna al met deze trui? Anyway, dit zijn onze favorieten! Welke vinden jullie het leukst? Get ready for summer. Let’s play!

Je kunt Tootsa MacGinty shoppen via deze link

Cross-stitch-Lion-Childrens-Unisex-Sweatshirt-bright-colourful-Blush-front Smile-unisex-girls-boys-bright-sweatshirt-sun-Front Comfy-Shorts-unisex-kids-boys-girls-quality-light-Blue-Denim-front Bright-Colourful-girls-boys-kids-Mixed-print-jumper-green-front All-over-safari-print-childrens-boys-girls-quality-sweatshirt-front Cross-stitch-Leopard-sweatshirt-unisex-kids-colourful-Blue-front

Je kunt Tootsa MacGinty shoppen via deze link

Welk item vind jij het leukst?

Tags: , ,