VERSLAAFD AAN….


Door: Sophary

Ik beken. Ik ben verslaafd! Niet aan chocolade, snoep, koeken etc. Ik ben namelijk verslaafd aan mode + inspiratie opdoen via internet = WEBSHOPPING. Iedere keer neem ik me voor om niet steeds uitgebreid te surfen op internet, want dan kom ik altijd weer die zogenaamde ‘musthaves’ tegen. Maar bij iedere idealbetaling ben ik al weer te laat – helaas ;-).

Omdat Aiden vorig weekend net iets te hard op zijn loopfiets in een fietstunnel naar beneden kelderde met als gevolg een flinke schaafwond op zijn hoofd en een dikke vette rednose van Rudolph the reindeer – jaja, ik moet er nu wel om lachen, maar op dat moment sloeg mijn hard wel 100 keer over, poehee – kon hij natuurlijk niet heel representatief op de foto.

Dus Aiden had een foto-loze (bestaat dit?) blogweek. Voor mij was dit een geldige reden om eens een webshoppauze (dit bestaat ook niet toch?) in te lassen. Ik dacht dat ik best een week zonder webshopping zou kunnen. Integendeel, blijkt uit het record aan musthaves van deze week. Ik heb nu weer genoeg nieuwe aanwinsten om extra over te bloggen … Aidenspam is coming ;-)!

Afgelopen vrijdag hebben we genoten van de eerste echte lentezon. Daar worden we zo vrolijk van! En daar heb ik de kleding van Aiden meteen op aangepast, lekker vrolijk en zomers. Hij kon voor het eerst een shirt aan met korte mouwen. En laat nou net dat shirt tussen de musthaves van deze week zitten, haha. Ik ben namelijk sinds deze week ook fan van het merk Rock Your Kid. Ze hebben te gekke (rocking) prints! Het gele shirtje met opdruk van een stoere beer heb ik gecombineerd met een rode korte broek. Wat vinden jullie van dit shirt?

Je kunt het shirtje shoppen bij Rock Your Baby

DSC_0460

DSC_0473

DSC_0481

DSC_0491

DSC_0459
Klik hier om meer van Rock Your Kid te bekijken

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?