INSTAGRAM VERSLAAFD


Ik ben een beetje Instagram verslaafd. Of niet een beetje.. maar nogal erg zeg maar. Zo.. dat is eruit. Al een aantal jaar heb ik een account maar deze was privé en ik deed er weinig actiefs mee. Ik was een broekie, begreep al die hashtags niet of vond ze eerder irritant en haalde mijn inspiratie liever van Pinterest. Ik had iets minder dan 100 volgers, bestaande uit vrienden en bekenden en dit was prima. Tot ik op een dag dacht.. Laat ik eens openbaar gaan en mijn blogs en vooral outfits voor Kindermodeblog wat meer gaan promoten. Ik plaatste na elke blog wat foto’s en af en toe kwamen er wat nieuwe volgers bij. Tot ik zo’n 6 maanden geleden een foto plaatste waarop Pepper een shirtje droeg van Quinn+Fox. Al snel kwam de vraag van het merk of ze hem mochten reposten en poeff.. mijn account ontplofte bijna. Binnen no time had ik er 100 volgers bij. Hee.. dat is interessant dacht ik en dat was het begin van mijn verslaving. Oke oké.. ik geef het toe, een beetje laat. Waar anderen al jaren bezig zijn en vele contacten hebben opgebouwd via dit medium, begin ik nog maar net. Maar wat is het een leuk medium. Inmiddels zijn het niet meer alleen de foto’s voor Kindermodeblog die ik plaats maar begint mijn account een heel eigen leventje te leiden. Met Pepper in de hoofdrol.

Het enige wat ik minder leuk vind zijn de winacties. Ik begrijp de shops en merken heel goed maar ik doe er eigenlijk nooit aan mee. Of het moet een hele mooie foto zijn, die wel in mijn feed past zeg maar. Dit was het geval bij een rokje genaamd Princess skirt NL van Jow Junior. Wauw! Wat een geweldig mooi rokje vond ik dat. Daar moest ik wel aan mee doen. En surprise surprise.. Ik won!

Jow Junior is een Nederlands merk van ontwerpster Angelle Chang. In het begin ontwierp ze alleen voor jongens maar als snel volgden de items voor meisjes. Van oorsprong is Angella Aziatisch en in haar ontwerpen wil ze graag de Nederlandse en Aziatische cultuur en tradities terug laten komen. Zo maakt ze ontwerpen van Japanse kimono stoffen en zoals in het rokje dat Pepper draagt, de traditionele Post NL zakken. En alles handgemaakt. Het rokje heeft een tule en katoenen onderrokje. Hierdoor en door de stugge stof staat het mooi wijd.

Pepper heeft nog nooit zoveel complimentjes gekregen als wanneer ze dit rokje draagt. Echt een topper vind ik het! Vandaag heb ik het rokje gecombineerd met een van mijn favoriete basics, een body van River Island en haar blauwe derby schoentjes. Of zoals Pepper ze noemt.. haar hakken. Niets stoers deze keer maar vooral gewoon heel erg mooi.

 Je kunt het rokje via deze link shoppen

JOWJUNIOR#1 JOWJUNIOR#3 JOWJUNIOR#2 JOWJUNIOR#4 JOWJUNIOR#7
Klik hier om dit rokje te shoppen

Wat vinden jullie van deze outfit?