Verslaafd aan sneakers


Door: Esther

Typisch, dat wanneer je zelf een schoenentic hebt (lees: ruim 50 paar) je ook vriendinnen om je heen hebt die verknocht zijn aan schoenen. En zeg nu eerlijk, schoenen shoppen kan altijd! Of je nu ellendig, vrolijk, dik of dun voelt! En wanneer je ook nog eens een kindje hebt, dan kan je je helemaal uitleven. Althans dat heb ik!
Flint heeft in zijn korte 2-jarige leventje inmiddels zo’n 15 paar sneakers versleten! Terwijl ik het aantal opschrijf, schaam ik me haha. Dat betekent namelijk bijna één paar sneakers per maand…. Oké ik beken: ik ben verslaafd aan schoenen. En sneakers in het bijzonder!
Nu wil het toeval dat mijn vriendin -zonder kids- ook verslaafd is aan schoenen. Een aantal weken geleden was zij in Italië toen ik een telefoontje kreeg; ‘welke schoenmaat heeft Flint met zijn verjaardag?’ -vreugde sprongetje-
Met smart wachtte ik op het cadeau, want schoenen krijgen is altijd leuk!! Het waren de Top Ten Hi sneakertjes van Adidas -verliefd-! Deze sneakers zijn geïnspireerd op de legendarische basketbalschoen van eind jaren zeventig, alleen gepimpt met kleur bij de lip en rond de enkel. En uiteraard mogen de drie herkenbare Adidas strepen niet ontbreken. Ideaal te combineren met elke outfit, dus een geweldig geslaagd cadeau!
Bovendien heb ik zelf laatst een super tof paar sneakers gekocht, waar ik het liefst nog mee ga slapen! En er zijn nog zo veel leuke soorten en maten te koop, zeker nu in de sale! Kortom, de sneakerverslaving is definitief niet te stoppen en de collectie zal het komende jaar wel weer worden uitgebreid; voor zowel Flint als die van mijzelf!

Geweldige adidas sneakertjes

Adidas Top Ten sneakers

Close up Adidas sneakers

Combinatie NUNUNU Zara en Adidas

Combi Stella Zara Esprit Adidas

En hieronder een greep uit Flint zijn sneaker collectie! Spot jij mijn eigen paar ertussen?

Flint z'n sneakercollectie deel 1V.l.n.r.: Nike, Allstars, DC, Vans, Etnies en Nike

Klein deel sneakers 2012V.l.n.r.: Adidas, Reebok, Scapino, Vans, DC, Zara

Tags: ,

2 Reacties

  • door Roos
    Posted 15 december 2012 13:58 0Likes

    Te stoer! Ik hou er van! Zodra mijn mannetje gaat lopen zal hij er ook aan moeten geloven. Trouwens, zijn eerste Vans (babyslofjes) zijn al binnen! 🙂 dus ik hoef niet eens te wachten tot hij loopt.

  • door esther
    Posted 15 december 2012 21:51 0Likes

    Te cool Roos! Ben echt benieuwd! Mail een foto van jouw kleine man naar info@kindermodeblog.nl in z’n nieuwe Vans, vinden we super leuk!!! Zo kunnen we weer mensen inspireren! =)

Plaats een reactie