BIG SHOPPER VAN ALL-TIME FAVOURITES


Door: Frederique

De klok is twee weken geleden verzet wat betekend dat de zomer weer voor de deur staat! De beachlook van Tibeau heb ik jullie al laten zien. Nadat ik deze blog geschreven had ben ik gaan nadenken over de vakantie. Oh heerlijk, zomerkleding – een bruine teint – buitenspelende kids – ijsjes – wijntjes – zon – zee – strand maar ook al die spullen voor op het strand! En weg was mijn ‘zomergezwijmel’. Iedere dag dat gesjouw met handdoeken, zonnebrand, schepjes, emmertjes, opblaasbandjes, parasol etc. En dan heb ik het nog niet eens over de luiertas en alles wat we daaruit nog nodig hebben. Jullie kennen het vast wel! Nu wordt bij ons alles in de welbekende (en volgens mij inmiddels wereldberoemde) blauwe Ikea tas gegooid, niet echt fashionable vind je wel?

Toevallig tipte een vriendin mij laatst over de nieuwe shoppers van het merk All-time Favourites. Ze heeft vorig jaar zo’n grote tas gekocht en vertelde me dat er onlangs een nieuwe collectie uit is gebracht. Ik heb direct de website bezocht en er eentje besteld!

De big shopper is in zes verschillende designs leverbaar. Ik heb gekozen voor zebra print uitvoering. Animalprints zijn echt all-time fashion favourites. Zelf hou ik ook van prints en draag dan ook regelmatig iets met een tijgerprintje. Maar deze keer wilde ik iets anders en ook iets stoerder. Naast de zebra print blijven de kleuren zwart en wit tijdloos. De tas heeft een grote rits waarmee je de tas volledig kunt sluiten. Aan de binnenzijde is er een apart zakje gemaakt, ook af te sluiten met een rits, voor bijvoorbeeld sleutels en je telefoon. Er is overall aangedacht want zelfs binnenin de tas zit een koordje waar je de bijpassende toillettas voor zonnebrand en dergelijke aan kunt vastklikken. En vergeet de knalroze voering niet, hoe leuk is dat voor de zomer! En klein detail maar toch erg belangrijk.

Kortom ik ben mega enthousiast over deze shopper! Uiteraard is hij niet alleen te gebruiken als tas voor het strand maar ook ideaal wanneer Juul & Tibeau gaan logeren. Stiekem moet je toch best veel meenemen, ook al blijven ze maar een nachtje van huis. Altijd dat gedoe met twee tassen omdat het anders niet past: ook dat is nu opgelost! Dus zolang het nog geen strandweer is wordt hij als logeertas gebruikt.

Wil jij ook volgens de laatste modetrends en tot in detail gestyled de zomer in?

Je kunt de shopper via deze link bestellen

all time shopper

all time shopper

all time shopper

all time shopper

Klik hier om een kijkje te nemen bij All Time Favourites