DE ONTDEKKING VAN NIEUWE MERKEN


Door: Marlous

Sinds een aantal weken mag ik wekelijks een gastblog schrijven voor Kindermodeblog. Ik vind het helemaal super om te doen, kan er heerlijk mijn creatieve ei in kwijt. Het maken van mijn gastblog begint altijd met rondneuzen in verscheidene webshops en inspiratie op doen op het internet, meestal Instagram, naar leuke kledingitems. Na het webshoppen ga ik bij de brievenbus zitten wachten tot de postbode (mijn beste vriend) de online geshopte kinderkleding komt langsbrengen om daarna zo snel mogelijk de nieuwe items met kledingstukken, die al in de kledingkasten van de kinderen hangen, te gaan combineren. Vervolgens moet de gekozen outfit voor de blog nog even leuk op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Dat is veelal lachen,gieren, brullen en vooral lekker gek doen met de kids voor de camera. Deze ‘gekke bekken’ foto’s zien jullie dan weer niet in de blog verschijnen 😉 Daarna ga ik aan de slag om de blog te schrijven, dat is eerlijk gezegd altijd laatste nippertje werk, heerlijk een beetje stressen om de blog op tijd aan te leveren. Ik hou ervan. En taadaa… de blog is klaar.

Maar wat ik eigenlijk het allerleukste vind, sinds ik als gastblogger voor Kindermodeblog.nl schrijf, is dat ik heel veel nieuwe geweldige kinderkledingmerken heb ontdekt. Niet alleen in het buitenland, maar zeker ook in Nederland wordt zoveel leuke kindermode gemaakt.

Toch is er een merk, dat al heel wat seizoenen mijn all time favourite is. Het merendeel van de kledingstukken van mijn kinderen zijn dan ook van dit merk. Ik kijk uit naar elke nieuwe collectie, die uitgebracht gaat worden en tot nu toe heeft dit merk me nog nooit teleurgesteld. Vrijwel elk item zou ik in de kledingkast van de kinderen willen zien hangen. Tumble ’N Dry wat ben je toch een ontzettend leuk merk en wanneer gaan jullie kleding voor volwassenen maken?

Voor vandaag daarom een OOTD met daarin een item van Tumble ‘N Dry verwerkt. Daniel draagt een longsleeve t-shirt van Tumble ‘N Dry met daar overheen een opvallende rode zomerjas van het merk Salty Dog. Verder draagt hij een stoere jeans van Rags Industry, schoenen van Adidas en een petje van McGregor.

Je kunt via deze link een kijkje nemen bij Tumble ‘N Dry

IMG_7915 IMG_7904 IMG_7913

Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete kledingmerk is. Laten jullie het Kindermodeblog even weten?

 

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Tags: ,