LIEF KLEIN INDIAANTJE


Door: Rosan
Als je als Nederlandse (blonde) vrouw een kindje krijgt met een Surinaamse (creoolse) man, is het altijd spannend welke uiterlijke kenmerken je kind zal krijgen.
De logica van een beetje van hem en een beetje van haar gaat in de meeste gevallen totaal niet op. Het grappige is namelijk dat ze ook gewoon op opa of oma kunnen lijken, of misschien nog wel iets meekrijgen van de generaties daarvoor. Als je er over nadenkt is het eigenlijk heel logisch, maar ik had daar eerlijk gezegd nooit zo bij stil gestaan.
Toen Mckenzie werd geboren riepen alle familieleden van de Surinaamse kant: oh ze is echt een ingi-meid… Met andere woorden ze heeft indiaans bloed. En eigenlijk hadden ze daar wel gelijk in, ze leek ook wel een beetje op een kleine Hiawatha of eigenlijk dan Minnehaha (zijn vriendinnetje, ja ik heb het ge-googled). Het blijkt dus dat dit in de familie van mijn schoonmoeder ergens bij haar overgrootouders vandaan komt. Het is echt waar, je kunt je afkomst niet verloochenen.
Dus wat doe je zo’n lief klein indiaantje dan aan? Deze stoere jurk met wigwammen erop van Picnik!
picnik barcelona
picnik barcelona
picnik barcelona
Wat vinden jullie van McKenzie haar jurkje?
Tags: ,