WAT IS DAT TOCH MET DE MAAND MAART?


Door: Renske

Wat is dat toch met de maand maart? Eigenlijk behoort deze nog 3 weken officieel tot de winter maar op een of andere manier voelt dat niet zo. Zodra de maand februari achter de rug is en de maand maart zich aandient voelt het als lente. En als zoals de afgelopen weken de zon zich ook meteen regelmatig laat zien voelt het alsof de zomer eraan komt!

Dat het ’s ochtends nog maar net boven het vriespunt is vergeten we voor het gemak even. Dat ik daardoor ook regelmatig met ijsvingers zonder sjaal op de fiets zit mag ook de pret niet drukken! WANT het is maart en het is dus bijna zomer!

Zo krijg je ook meteen het gevoel dat de lente / zomergarderobe uit de kast mag komen! Bij onszelf
kunnen we vaak alles van de bovenste planken weer naar beneden halen en oké een beetje (veel) aanvullen met nieuw spul. Maar bij je kids betekent dat……shoppen! Want ja als ze zo jong zijn passen ze bij lange na de kleding van vorig jaar niet meer (dat ik voor Phileine wel een hele garderobe met oude kleertjes van Julie heb liggen en ze in hetzelfde seizoen geboren zijn is ook iets dat ik glad vergeet zodra ik in de winkels sta…… 😉 )

Maar op zoek dus naar vrolijke, zomerse outfits, die ze het liefst in de lente ook al kunnen dragen!
En zo kwam ik weer terecht bij 2 van m’n lievelings…….. Tumble ‘n Dry &  panter.
Waar ik laatst voor Phileine met deze combinatie slaagde was deze week Julie aan de beurt.
Dit broekje met m’n favoriete printje in deze vrolijke zomerse kleurtjes viel ook bij haar zelf gelukkig meteen in de smaak. Door het elastische stofje en de lossere bovenkant kan ze er lekker in bewegen en door de pasvorm met de smalle pijpen valt het precies goed.  Als het wat warmer is superleuk met alleen een hemdje en slippertjes eronder maar nu nog even combineren met wat warmers! Julie draagt ‘m hier met een denim Blousje met hele kleine sterretjes van Zara en haar New Balance gympies.
Zeg nou zelf; met zo’n broekje aan voelt het toch gewoon al als zomer?

Je kunt het broekje hier shoppen

broekje tumble 'n dry

broekje tumble 'n dry-2

broekje tumble 'n dry-2

broekje tumble 'n dry-2

Klik hier om het broekje bij Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vinden jullie van Julie d’r outfitje?

Tags: