Loet in Tumble ‘n Dry


Door: Marjolein S.

Blokken, ruiten… hoewel ze zich door de jaren heen toch telkens weer in nieuwe en oude gedaantes blijven aandienen, weet ik niet zo goed wat ik ermee aan moet. Ja, leuk voor een tafellaken of theedoek, maar voor kleding vind ik het al snel oudbollig en een beetje suf aandoen.
Word ik van stippen, sterren en strepen vrijwel meteen enthousiast, bij ruitjes ervaar ik dat gevoel zelden.  Maar zo heel, heel, heeeel af en toe komt er geblokt exemplaartje voorbij waar ik dan toch opeens voor val. En dat was ook het geval bij dit stoere shirt van Tumble ‘n dry. Een beetje old-fashioned en classy maar door de knopen, print en pads op de mouwen toch ook hip en stoer. Ik was meteen enthousiast en wist dat dit een perfect shirt voor Loet zou zijn. Ik ben er helemaal blij mee en laat verder de ruitjes weer lekker aan me voorbij gaan…voorlopig dan.

Loet in ruiten shirt TND

Loet in ruiten shirt Tumble 'N Dry

 

rode winterjas Tumble 'N Dry

jeans TND

Muts TNDShoppen bij Tumble ‘N Dry

Tags: , ,

0 Reacties

Plaats een reactie