NETTE KINDERKLEDING


Je hebt een bruiloft of ander chique feestje, zelf heb je een prachtig jurkje geshopt en ook papa heeft zijn netste pak uit de kast getrokken. Maar wat trek je je kids aan? Je wilt ze kleden voor de gelegenheid, maar stiekem weet je ook dat ze de hele dag gaan rennen, kruipen en spelen (kortom: vies worden). Wat doe je? Ga je voor de mini-me look en shop je een mini versie van papa’s drie-delige pak of van mama’s jurkje of ga je toch voor de praktische, en bankrekeningvriendelijke, oplossing en kies je voor een meer dagelijkse look voor je kids? Er is ook nog een tussenoplossing, namelijk een dagelijkse look met enkele strategische items ‘upgraden’ tot chique outfit die geschikt is voor kids. Met de collectie van Baker Bridge is dit niet zo moeilijk als het lijkt. Shop bijvoorbeeld een mooi donkerblauw colbertje en combineer dit met een stoere broek en blouse, of kies voor een giletje en een strikje in combinatie met een donkere korte broek of donkere jeans. Voor de meisjes kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie lange rok de shoppen en deze te combineren met een stoer jeans jasje en shirtje. Kies je uit praktisch oogpunt liever voor een broek voor je meisje, kies dan voor een mooie variant in zachte pasteltint en combineer met een shirtje met chique details en een colbertje. Zo creëer je met een aantal strategische items in een handomdraai een chique look voor de kids waar ze nog steeds lekker in kunnen spelen.

Bekijk de hele Baker Bridge collectie via de link

nette kinderkleding

bakerbridge_s15_partywhite_07_2

bakerbridgegirls_s15_04_lr

bakerbridge_s15_partywhite_04_1

Bekijk de hele collectie van Baker Bridge via de link

Hoe kleed jij je kids voor een chique feestje?

Tags: ,