DE KINDERMODESTIJL VAN ESTHER


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Esther Jansen
Leeftijd: 34
Kinderen: Liv (7) en Feline (4)
Werk: Psycholoog

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven? Ik hou van meisjesachtig met pittige accentjes. Van het combineren van verfijnde basics met bijzondere printjes. Meestal kiezen we voor zachte kleurtjes gecombineerd met zwart/wit of jeans, maar af en toe een knalkleurtje, zoals geel voor het komende seizoen, is ook welkom.

Hoe kleed jij de kinderen het liefst? Ik help ze vooral met combineren: mijn twee meiden hadden al heel jong een sterke eigen wil en smaak als het op kleding aankomt. Waar ze allebei lang in de ‘ik wil alleen maar jurkjes en rokjes’ fase hebben gezeten, neigen ze nu allebei naar een wat stoerder stijltje. Ik ben natuurlijk uiteindelijke degene die de kleding koopt, maar ik laat ze altijd mee kiezen en meekijken. Het is in het verleden te vaak gebeurd dat items die ik mooi vond toch niet gedragen werden.

Wat dragen de kinderen het liefst? Liv draagt heel graag items met dierenprintjes, en is net als ik verzot op mooie schoenen. Jumpsuits en mooie shirtjes zijn favoriet, en jurkjes in tricot doen het ook heel goed. Feline draagt nog steeds het liefst jurkjes en rokjes, graag met een beetje zwier. Dan wel gecombineerd met een stoer denim jasje en sneakers.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken? Favoriete merken zijn Soft Gallery, Mini Rodini, Fred & Ginger, Bobo Choses, en ik combineer dat graag met items van Zara en basics van Little Label of Mingo kids.

Je favoriete online shop en stenen winkel? Mijn favoriete online shop is Springstof.eu. Christel verkoopt prachtige merken, en is daarnaast ontzettend aardig, beantwoord vragen snel, en aangezien ze redelijk in de buurt woont is een passessie bij haar thuis ook geen probleem. Mijn favo bakstenen winkel? lastig, aangezien ik zeker 95% van alle aankopen voor mijn meiden online koop. Als ik al iets in een bakstenen  winkel koop zijn het meestal kinderschoenen. Daarvoor kom ik graag bij Sjeunkes in Beek. De eigenaresse is zeer ervaren, en verkoopt naast de hipste schoenen ook steeds meer leuke kindermode en accessoires.

Wat is je favoriete trend van dit moment? Dan ga ik voor de zwart-wit trend, omdat het zo mooi is te combineren met de pastelkleuren waar ik zo van hou, en ook met de vele dierenprints die een plekje in de kledingkasten hebben veroverd.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding? Ik vind het belangrijk dat de kleding lekker zit, dat het materiaal van goeie kwaliteit is, en dat de pasvorm goed is.

Wat is jouw musthave van dit seizoen? De musthave van dit seizoen (tot nu toe dan, de meeste dingen die ik aanschaf vind ik echte musthaves ;)) vind ik iets in de meloenenprint van Bobo Choses, instant zomer!

Feline 1 Liv 3 Feline 3 Feline 4 Feline 5 Liv 1 Liv 2 Liv 4 Liv 5 Feline 2

Tags: