SEM IN KLEURRIJKE ZOMER POLO


Het kleurrijke merk 4funkyflavours heeft een collectie om heel vrolijk van te worden. Laatst liet ik jullie mijn 6 favorieten zien in deze blog. Eén van die 6 is de polo die Sem vandaag draagt, dat ook een musthave is voor de wispelturige mam’s. Deze polo is natuurlijk een must-have omdat het alles heeft. Streepjes, printjes, kleurtjes…Niks kiezen! Gewoon alles in één polo. Hopla wel zo makkelijk;)

Het uitgangspunt van 4funkyflavours is dat kinderen heerlijk onbevangen kunnen spelen en dat ze zo lekker zichzelf mogen zijn. Dit vertaalt 4funkyflavours in hun kleding met spannende, kleurrijke en verrassende collecties zoals deze polo met verschillende kleurtjes en printjes. Wat vinden jullie van dit kleurrijke item? Ik vind ‘m helemaal leuk en vooral in combinatie met een mega stoere jeans eronder. Have a funny day!

Kennen jullie het merk 4funkyflavours al?

Bekijk hier de gehele collectie

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-13

 

 

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-21

Klik hier om te shoppen bij 4funkyflavours

 

 

Wat vinden jullie van deze polo?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: