DIT IS DE LOOK A LIKE STREEPJES BROEK


Ok. Ahum. Zometeen ga je natuurlijk doorklikken naar de link van de webshop en zul je misschien schrikken. Okey, dit is misschien wat shocking maar het is niet wat het lijkt. Nanna draagt hier een super, mega coole giraffen trui van Zara met…. daar komt het- een ‘lange onderbroek’ met streepjes van Polarn O. Pyret. Misschien moet je dus aan je kids even achterwegen laten dat ze eigenlijk in hun ‘ondergoed’ de deur uitstappen om zinnen als ‘Ja, doehoeiii dan loop ik voor gek’ te voorkomen.
Maar wees nou eerlijk, deze lange onderbroek is toch te leuk om alleen maar onder je kleding te dragen? Jullie hebben me plat gemaild (én de winkel waar ik ‘m gekocht heb) om mijn ‘dames’ streepjesbroek. Zelfs zo erg, dat de bewuste winkeldame me op straat eens toeschreeuwde, trek die broek nou eens uit man! Ik word gek van die broek. Maar goed, nu hebben we dus een geweldige broek -nou ja onderbroek- maar dat hoeft niemand te weten, gevonden bij Polarn O. Pyret. Ja hoe kon het ook anders, het kindermode merk van de streepjes.

En als wij nu niks gezegd hadden?! Dan hadden jullie toch niet eens opgemerkt dat Nanna in een gestreepte lange onderbroek rondstapt? Kunnen ze trouwens niet gewoon alle sweatpants en leggings hernoemen naar ‘ lang ondergoed’? Scheelt een hoop in de portemonnee. 😉

Zouden jullie het aandurven om je kids in een lange onderbroek naar school te sturen?

Via deze link shop jij nu ook deze toffe broek

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-11

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-8

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-43

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-7
Klik hier om deze streepjes pants te shoppen

 

Wat vinden jullie van deze broek?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: