DAAR MOEST VERANDERING IN KOMEN


Door: Marlous

Het duurt niet lang meer of de welbekende Rokjesdag breekt aan. De allereerste lentedag, waarin vrouwelijk Nederland en masse op straat verschijnt met blote benen en een rokje. Mij zal je alleen op die dag niet snel in een leuk rokje of jurkje voorbij zien komen paraderen. Ik draag namelijk zelden rokjes of jurken. Een broek zit me vele malen comfortabeler en ik hoef me dan geen zorgen te maken over een afzakkende panty, een eventuele ladder of een opkruipend rokje, waardoor er net iets teveel te zien is. Daarbij komt ook nog, dat ik het onhandig vind met kleine kinderen. Ik zit vaak met de kids op de grond te spelen, kruip achter de jongste aan en ben dol op ravotten met de jongens. En dan vind ik zo’n modieus rokje/jurkje maar wat onpraktisch. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind heel veel rokjes en jurkjes super leuk en als ik voor een bepaalde gelegenheid wel een leuk rokje of jurkje draag, voel ik me ook extra vrouwelijk en fashionable,  maar eenmaal weer thuis, weet ik toch niet hoe snel ik mijn comfi broek weer uit de kast moet trekken.

Ook in de kledingkast van Sanne hangen weinig jurkjes en rokjes al helemaal niet. Onlangs vond ik dat daar maar eens verandering in moest komen, want ‘een prinsesje’ draagt immers beeldige prinsessenjurken toch? 😉 Ik liep van de week tegen dit mooie exemplaar van Imps &Elfs aan met stipdessin, ronde hals en leuke korte kapmouwen. De jurk sluit voor met knopen in een blinde sluiting en is gemaakt van organisch katoen. Het jurkje heb ik gecombineerd met blauw/witte kniekousen van Hema, schoentjes van Zara, een lief gebreid vestje van Noppies en een stoer spijkerjasje van Name it.

Ziet Sanne er niet super schattig uit? Misschien moet ik een voorbeeld aan mijn dochter nemen en mezelf op Rokjesdag wel in een leuk nieuw rokje hijsen.

Je kunt het jurkje hier shoppen

IMG_7614 IMG_7585 IMG_7555 IMG_7611

 

Klik hier als je het jurkje wilt shoppen

Heb jij een prinsessen dochter?

Tags: