DE LIEFDE VOOR PANTERPRINTJES


Door: Renske

Ik kom er al tijdenlang openlijk voor uit: ik ben enorm verliefd op panterprintjes. Eigenlijk is het inmiddels wel gewoon ‘houden van’ geworden. Op schoenen, shirtjes, broeken, mutsjes en ik weet niet wat. Ik heb voor mezelf door de jaren heen al flink wat bij elkaar verzameld maar toen waren daar ineens ook de panterprintjes voor kids…….
Ik bedoel waarschijnlijk waren ze er al een tijdje maar ik maakte kennis met ze tijdens mijn eerste zwangerschap. En ja ik was al fan maar voor kinderen vind ik ze echt GE-WEL-DIG!
Ik werd meteen geĂŻnspireerd en voor het geboortekaartje van Julie ben ik op zoek gegaan naar een strikje van panterprint. En hoeveel soorten lint ik ook gezien heb, er was er niet een perfect. Want weet je wat het is, als je van panterprint houdt betekent het niet dat je van ALLE panterprint houdt. Dat wordt wel vaak gedacht door anderen en je krijgt helaas daardoor soms cadeautje waarvan ze vooraf denken dat je er weg van zal zijn terwijl je het dan stiekem vreselijk vindt. En leg dan maar eens uit waarom het ene printje het andere niet is…..

Anyway, bij Julie geen strikje gevonden dus zodra ik bij Phileine bij 16 weken zwanger (ik ben nogal nieuwsgierig van aard) wist dat ze een meisje was, begon mijn missie. Het strikje moest en zou er komen. En deze keer had ik succes gelukkig, het perfecte geboortekaartje strikje is gevonden!
Phileine is dus eigenlijk mijn kleine pantertje en het geeft me daardoor een soort van vrijbrief dat ze oneindig veel panter mag dragen. En ik dus oneindig veel panter voor haar mag shoppen 🙂
Haar nieuwste verzamelstuk is dit broekje van Tumble ‘n Dry. Ook een van mijn favoriete merken! Dit printje werd meteen goedgekeurd en het modelletje vind ik ook top. Ik hou ervan om panter te combineren met felle kleurtjes zoals dit shirtje van Claesen’s. Hier met een effen vestje van H&M en haar schoentjes van Donsje. Wat vinden jullie van Phileines nieuwste aanwinst?

Via deze link shop je bij Tumble ‘N Dry

DSC_0257 DSC_0282 DSC_0272 DSC_0275 DSC_0280 FullSizeRender (1)
Klik hier om de nieuwe Tumble ‘N Dry collectie te bekijken

Heb jij ook iets met panterstofjes?

Tags: