ZOMERKRIEBELS MET BOBO CHOSES


Hebben jullie ook al zo’n zin in de zomer? Wij in ieder geval wel bij het zien van alle nieuwe zomer collecties die langzaam maar zeker binnen beginnen te komen! Één van die zomer collecties waar we spontaan zomerkriebels van krijgen is de nieuwe collectie van Bobo Choses. De zomer collectie heet ‘Guess who’s coming for breakfast’. Deze vrolijke, grappige collectie laat ons kennis maken met vele vriendelijke monsters zoals Clever the Gost, Bob the Monster en Mr. Nail. Gegarandeerd succes bij de kids. En zoals we van Bobo Choses gewend zijn is de kwaliteit en afwerking van alle items goed verzorgd en daar worden de mama’s natuurlijk weer blij van. Hieronder hebben we aantal van onze favoriete looks voor jullie op een rijtje gezet. Een echte topper vinden wij de watermeloenen print. Verder zijn we helemaal fan van de stoere ‘Breakfast’ sweater voor de boys en de ogenprint die op verschillende items terug komt. Krijg je ook zomerkriebels van deze beelden en wil je meer Bobo Choses zien? Je bekijkt alle nieuwe items via de link.

Bekijk alle nieuwe Bobo Choses items bij Little Sahou

Nieuwe collectie van Bobo Choses

Nieuwe collectie Bobo Choses

Nieuwe collectie Bobo Choses

Nieuwe collectie Bobo Choses

Shop alle nieuwe Bobo Choses items bij Little Sahou

Welk item is jullie favoriet? 

Tags: , ,