GUUSJE IN FILEMONKID EN ZARA


Kennen jullie de film UP? De zwart-wit print op dit t-shirt met korte mouw van Filemon Kid, heet dan ook UP! Toeval of toch niet? Het shirt heeft een zacht mint groene jersey kleur met ronde hals, en wij vinden dit t-shirt helemaal te gek. Guusje draagt ‘m op een heerlijk sweatbroekje van Zara. Een fijne combi waarin ze heerlijk kan spelen.

Filemon Kid is een vrij nieuw Zweeds kinderkleding label – unisex, hoé handig- met veel bijzondere grafische prints en nog goed voor de aarde ook nog. Dus zonder schuld gevoel shoppen bij Filemon Kid;) Wij zijn fan van dit merk. Maar dat was je vast al opgevallen?! 😉

Wat vinden jullie van dit t-shirt en de outfit van Guusje?

Je vindt de gehele collectie via deze link

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-74

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-75

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-71

Wat vinden jullie van dit t-shirt?

Je kunt Filemon Kid hier shoppen

Tags: ,