NIET VERDER VERTELLEN HOOR!


Grijs is toch geen saaie kleur dames? Ik vind grijze kinderkleding maar al te leuk! En dan denk ik ook nog vaak, hadden ze dit maar in mijn maat! Zo ook het outfitje van Phileine. Hoe simpel kan het zijn? Panterlegging en een trui erop en klaar is Kees. Die tennis racktets van Lötiekids zijn trouwens nogal populair hier thuis. En pssst, klein geheimpje van deze mama, ik kan het niet laten om Oliver en Doutzen soms héél toevallig op precíés dezelfde dag een tennisracket voor te schotelen. Doutzen draagt dan een grijze racket jurk en ‘baby Olluf’ in racket sweatertje. Psst. Niet verder vertellen hoor 😉

 Je kunt via deze link ook een racket scoren bij Lötiekids

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-120

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-121

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-119

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-118

Klik hier om naar Lötiekids te gaan

Wat vinden jullie van dit Spaanse merk?

Foto’s door Samantha Bosdijk