OUTFIT DANIEL MET TUMBLE ‘N DRY SWEATPANTS


Door: Marlous

Dat winkelen met (kleine) kinderen stressvol kan zijn, dat weten we allemaal, daarom doe ik het liever niet met alle drie de kinderen erbij, maar deze week kwam ik er niet onderuit. De kids hadden vakantie, er was geen oppas voor handen, en ik moest echt even naar de stad om iets weg te brengen, een verjaardagscadeau te kopen voor mijn hubby en vervanging te zoeken voor Daniel z’n hoogwater broeken (man o man, wat groeit die jongen hard de laatste tijd). Niet geheel relaxed reed ik met de kinderen richting mijn geliefde stad Rotterdam, er van uitgaande dat het deze keer om een bliksembezoek zou gaan. Maar niets bleek minder waar. Wat een gezellige middag hebben we met elkaar gehad. Ik heb tot mijn verbazing vier uur lang geen onvertogen woord van ze gehoord. Geen getreuzel, geruzie met elkaar, onnodige WC- bezoeken, gezeur om een ijsje, speelgoed, ritje in een kiddy ride o.i.d. We kwamen wel met net iets meer nieuwe kleding thuis dan vantevoren was afgesproken, maar ach, dat gebeurt me gek genoeg ook regelmatig als ik alleen ga winkelen 😉

Voor Daniel hebben we een leuke comfi, maar toch stoere outfit bij elkaar gewinkeld. Hij draagt op de foto’s een sweatpants (model Amir) met animalprint van Tumble ‘n Dry, daarop een zwarte sweater met een witte sterprint op de voorkant van Molo, Adidas Superstar sneakers en om de look af te maken een floralgeprinte cap van Scotch&Soda.
Wat vinden jullie van deze outfit?

Je kunt hier zijn broek shoppen

image (5)

image (3)
image (6)
Je kunt via deze link de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry bekijken

Wat vinden jullie van Daniel z’n nieuwe outfit?

Tags: , ,