TIBEAU IN EEN VISSEGRAAT VAN LOTIEKIDS


Door: Frederique

Tibeau heeft veel van dezelfde kleuren in zijn kast liggen: donkerblauw, lichtblauw, grijs en wit. Tijd voor iets anders! Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik niet zo van drukke prints maar altijd maar effen wordt ook zo saai. Free tipte me over dit merk en verwees me naar de webshop van Lötiekids. De kleding van dit merk is onderdeel van een limited productie, wat betekent dat ze enkel een kleine oplage van iedere collectie uitbrengen zodat de items unique blijven. Daarnaast zijn het unisex items met subtiele prints en zachte kleuren.

Tibeau draagt een te gek shirtje van de nieuwe collectie van Lötiekids. Het is een longsleeve t-shirt met een print van vissengraat. Op de linker borst zit een stoer borstzakje. Het shirt heeft een perfecte fitting en voelt comfortabel en zacht aan. De kleur is lastig te bepalen, het is niet echt grijs maar meer een combi van grijs en bruin, de vissengraatprint is zwart van kleur. Het bovenkantje heb ik gecombineerd met een eenvoudig zwart strak broekje van de H&M. Ik heb gekozen voor een legging model, ondanks dat dat misschien wat meer voor meisjes is. H&M heeft ook een ander model broekje, wat gemaakt is van joggingstof, maar dat vind ik al snel te grof en te wijd voor Tibeau. Hij heeft tenslotte maar korte pootjes en een wijd model doet afbreuk aan deze coole look. Dit broekje bevat stretch en is ideaal te combineren met van alles en nog wat. De schoentjes van Tibeau zijn van Zara home en zijn van suède stof. Ze passen zich perfect aan aan de kleur van het t-shirt.

Het leuke van het Spaanse kinderkledingmerk Lötiekids, is dat je een leuk en unique item in de kast hebt hangen wat ook nog eens een leuk prijsje heeft. Nieuwsgierig? Neem even een kijkje op de website!

Klik hier om naar Lötiekids te gaan

FullSizeRender (1) FullSizeRender4 (2) FullSizeRender2 (2)

Via deze link ga je naar Lötiekids

Wat vinden jullie van het truitje van Tibeau?

Tags: ,