SUPERGEVAARLIJKE WERKPLEK


Door: Renske

Moeder ben je altijd, elke dag, 24/7. Ik lees wel eens dat mensen zeggen:  “naast mijn baan als moeder” ….. Ik vind moeder zijn geen baan, je bent het gewoon!
En terwijl ik moeder ben, ben ik ook gewoon Renske die 4 dagen per week 8 uur per dag ook nog medewerker is van een hele mooie organisatie in een superleuke functie. Ik doe namelijk de marketing & communicatie voor de topsport in mijn eigen mooie stad Den Haag.
Komend uit een echt sportfamilie en altijd bezig geweest zijnde met sport is het iets wat heel goed bij mij past en ik ben er erg happy mee.

Een leuke bijkomstigheid is dat ons kantoor midden in het centrum gevestigd is, in de grootste winkelstraat van Den Haag. Naast dat het op slechts 5 minuten fietsen van mijn huis is, vind ik het ook nog eens heerlijk om me middenin die drukte   te bevinden. Ik ga in mijn pauze dan ook graag even naar buiten, een rondje lopen en elke dag opnieuw bedenken waar ik mijn lunch eens ga halen.
Maar jullie begrijpen; het is ook supergevaarlijk voor een shopliefhebber (ik vind ‘verslaafde’ meteen zo’n groot woord…..) als ik. Want in dat half uurtje pauze is er ook een en al verleiding. De Bijenkorf is namelijk op 20 meter, de Zara is op 50, en de H&M op 100. En dan nog al die tig andere winkels waarbij het lijkt of ze in dat hele halve uur tje naar je zwaaien……om je heeeeeeeel even naar binnen te lokken. Aangezien ik de rotste niet ben doe ik dat dan maar….. 😉
En zo komt het er dus eigenlijk op neer dat ik geregeld na mijn pauze met tasjes in m’n handen weer het pand betreed.  En niks impuls-aankopen, ik kan voor elk aparte artikel een hele geldige reden bedenken J

Zo is Julie flink gegroeid de afgelopen tijd en zat haar boyfriend jeans bijna als een skinny. Hoog tijd voor een nieuwe dus! Dit model met skinny pijpen aan de onderkant vond ik om de hoek bij Zara, stoer maar mede door het lieve riempje toch girly. Top combi! Ik vond dit leuke budget shirtje met korte mouwen erbij waar we nu in de winter nog even een vestje overheen kunnen dragen. Afgestyled met haar New Balance gympies een heerlijke stoere meisjesoutfit! Wat vinden jullie van haar nieuwe setje?

Via deze link kun je bij Zara shoppen

DSC_0078 DSC_0086 DSC_0100 DSC_0112 DSC_0114
Klik hier om bij Zara te winkelen

Wat vinden jullie van Julie d’r outfit?

Tags: ,