HIP EN WARM: BEENWARMERS


Door: Marlous

In de jaren 80 zat ik als klein meisje aan de buis gekluisterd voor de serie Fame, hard meeblerend met het liedje ‘What a feeling’ en ik heb de film Flashdance volgens mij wel 100 keer gezien. Weg was ik van alle dansoutfits. De gekleurde strakke leggings, korte dance shorts, sweatbands, leotards en de off shoulder sweatshirts vlogen je om de oren, maar het meest geobserdeerd was ik door de beenwarmers. Ik had ze op een gegeven moment dan ook in alle kleuren van de regenboog. Ik droeg ze niet alleen tijdens mijn danslessen, maar ook daarbuiten droeg ik ze veel. Ik vond ze geweldig, ubercool. Ik zeg vond, maar ik zal er maar eerlijk voor uitkomen, ik vind ze nog steeds erg leuk. Ik mis ze. Ik mis de beenwarmers in het huidig straatbeeld.

Vandaar nu mijn pleidooi ‘Bring back the legwarmers’. Ik vind het zeker in de wintermaanden een onmisbaar accessoire. Ze zijn hip en daarnaast houden ze ook nog eens je benen heerlijk warm. Vooral bij de kleintjes staan ze super schattig over een legging, skinny jeans of maillot.

Sanne draagt hier een paar handmade gestreepte wollen beenwarmers. Daarbij draagt ze een licht gebleekte jeans van Zara, een sweatshirt van Next en witte sneakertjes, helemaal fashionable de komende zomer, ook van Zara.

Je kunt via deze link naar Zara online

bot1 Onlangs bijgewerkt15

Klik hier om naar Zara te gaan

Wat vind jij van het outfitje en de beenwarmers van Sanne?

Tags: , ,