LEUK & BETAALBAAR HEMA JURKJE


Door: Nynke

Altijd leuk, de Hema. Als ik in de stad kom, ben ik altijd wel even voor iets in de hema te vinden. Sokjes, kaarsen, een cadeautje…Jullie herkennen het vast.
De Hema heeft altijd een leuke collectie met baby en kinderkleding. Vorige week zag ik denk ik de topper van hun voorjaarscollectie. Dit leuke gestreepte jurkje, helemaal passend bij de maritieme streepjes trend die je dit seizoen heel veel tegenkomt. Ik combineer dit streepje het liefst met een contrasterend printje zoals hier. Het jurkje is gemaakt van een lekkere dikke katoen, die superzacht is aan de binnenkant, je hoeft dus niet te wachten tot het weer iets warmer is, maar je hebt een lekker fris item die je je meisje nu al aan kan trekken…en mooi meegenomen, voor een heel vriendelijk prijsje….

Je kunt het jurkje hier shoppen

IMG_4078 IMG_4073

Klik hier om het jurkje te shoppen

Zijn jullie ook zo dol op streepjes?

Tags: