TYLER DEAN IN FILEMONKID


Het Zweedse kinderkleding merk Filemon Kid heeft een speciaal plekje veroverd in de kast van mijn kinderen en op Kindermodeblog. Ik vind dit merk echt heel erg leuk! Een aantal items uit de nieuwe zomercollectie heb ik al met jullie gedeeld op Kindermodeblog (klik hier om de verschillende blogs terug te bekijken). De nieuwe zomercollectie heeft weer te gekke shirtjes, leggings, sweaters en jurkjes. Heb jij al iets leuks gespot?

Tyler Dean draagt vandaag een shirtje van Filemon Kid, die aan de ene kant door de kleuren grijs, wit en zwart heel stoer is maar door het wasbeertje juist ook een hoog schattig gehalte heeft. Hij draagt ‘m op een jeans van Zara met te coole Vans eronder. Go Tyler Dean!

Je kunt via deze link de gehele collectie van Filemon Kid bekijken

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-46

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-50

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-54

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-51

 

Klik hier om Filemon Kid te shoppen

 

 

Wat vinden jullie van het Zweedse Filemon Kid?

Foto’s door Samantha Bosdijk