NANNA IN WIT-WIT-WIT


Is het je al opgevallen? WIT is dé trendkleur van deze zomer. Misschien denk je nu, maar witte kinderkleding wordt toch veel te snel vies? Je hebt een punt maar weet je? Kinderen komen nooit vlekkeloos de dag door. Bij mij in ieder geval niet en de wasmachine draait overuren. Bij jullie ook? Wij gaan dus gewoon voor wit. En dan het liefst, wit op wit op wit. Ons oog viel op deze prachtige plissé rok van Baker Bridge. De nieuwe collectie van dit kinderkleding én dames mode merk ziet er prachtig uit en yep, mét veel mooie witte items. Nanna draagt dit rokje met een wit shirtje en vestje, maar je kunt natuurlijk ook voor een mooie zachte pastel kleur kiezen om dit rokje mee te combineren. Opties genoeg. Neem zeker even een kijkje bij Baker Bridje en laat je inspireren door dit mooie merk. Het is klassiek, maar zeker niet té, en de kleding is mooi afgewerkt. Have a fabulous day!

Je kunt via deze link een kijkje nemen bij BakerBridge

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-63

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-066

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-66

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-64
Klik hier om naar de webshop van Baker Bridge te gaan

Wat vinden jullie van witte kinderkleding?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: