KARL LAGERFELD INTRODUCEERT KIDSCOLLECTIE


Hot news! Karl Lagerfeld, de Duitse modeontwerper en hoofd designer van onder andere zijn eigen merk, Chanel en Fendi, heeft zo ongeveer alles al gedaan en gezien, maar hij heeft toch nog iets gevonden om zijn horizon mee te verbreden. Hij gaat uitbreiden met een kids lijn! Hoe gaaf is dat? Lagerfeld gaat zijn kenmerkende speelse, ironische stijl toepassen op een kinderkleding collectie die vanaf het voorjaar van 2016 beschikbaar zal zijn. De lancering van de nieuwe lijn zal in samenwerking gaan met Groupe CWF, het bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de kinderkleding collecties van onder andere Billieblush, Little Marc Jacobs, Boss, Chloé en Burberry.

Karl Lagerfeld Kids

Échte Lagerfeld designs zijn cool, creatief en luxe maar toch toegankelijk. En daar kunnen we straks onze kids in hullen! Cool toch? De Lagerfeld kidscollectie gaat bestaan uit zowel kleding als accessoires voor jongens en meisjes tot 16 jaar. Er komt zelfs een aparte newborn collectie. Ieder jaar worden we getrakteerd op twee nieuwe collecties, één voor de herfst en winter en één voor het voorjaar en de zomer.

Ben jij ook zo benieuwd naar de Karl Lagerfeld Kids collectie? 

Karl Lagerfeld Kids

Ben jij ook zo benieuwd naar de Karl Lagerfeld Kids collectie?