DE OUTFIT VAN AIDEN


Door: Sophary

We love printjes!

Weer zo’n cliché dat klopt: kleine jongentjes worden (veel te) snel groot. Aiden wordt over een paar maandjes al weer 3 jaar. Tsjee, wat gaat de tijd toch snel. Meneertje heeft tegenwoordig ook een eigen mening hoor bij het aankleden, pffff… Ik kan hem echt niet meer elke keer volledig naar mijn smaak stylen. Hij wil namelijk ook meebepalen wat hij aantrekt.

Maar ik zou een slechte styliste zijn als ik niet goed in de gaten heb gehouden wat zijn smaak is – ik bedoel eigenlijk … waar hij voor te paaien is ;-).

Ik weet dat printjes van auto’s, treinen en vliegtuigen het altijd goed doen, maar langzaamaan wordt ie nu ook enthousiast van printjes met dieren. YES!!!! Eindelijk weer afwisseling, mama ook weer blij! Dat geeft weer nieuwe combinatie mogelijkheden.

Vandaag heeft Aiden een harembroekje aan die volledig onder de printjes zit. Zoveel printjes, dat we nog steeds nieuwe diertjes aan het ontdekken zijn. Handig zo’n broekje dat ook nog eens leerzaam is. Het broekje heb ik gecombineerd met een zwarte sweater en afgestyled met een sjaal in dezelfde kleuren als de broek. Wat vinden jullie ervan?

Je kunt de broek shoppen bij Noddles

DSC_0183 DSC_0158 DSC_0163 DSC_0181
Klik hier om ook zo’n leuke broek te shoppen

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?

Tags: