KINDERMODE TREND: SCHIP AHOY!


Schuitje varen, theetje drinken! Denk jij ook aan dat liedje bij het zien van deze nieuwe trend?! De marine trend oogt fris met een behoorlijke dosis flair! Flair, omdat deze marine look al snel doet denken aan vrouwen, flanerend over de steigers richting zeilboot in St. Tropez. Zien jullie het ook zo voor je?
Tegelijkertijd doet deze trend ook heel erg denken aan typisch Hollands. Op de fiets met je kids en een picknickmand opzoek naar je favoriete boom in het park om neer te strijken. Lang verhaal kort: Het oogt zo heerlijk fris en ‘s zomers en het doet ons denken aan fijne dingen.

Hoe zou jij deze marine look dragen?
MarineUiteraard zet Kindermodeblog de leukste IT items voor je op een rijtje om direct te shoppen via onderstaande links.

Marine11. Gestreept t-shirt- Zara
2. Jurkje- Zara

3. Jasje- Zara
4. Regenlaarsjes- Name It
5. Jumpsuit met ankers- Claesen’s
6. Lange broek- Scotch R’Belle
7. Sweatpants- Scotch R’Belle
8. Jasje- H&M

Welk nummertje is jouw favoriet?