TOP 5: BABYGIRL MUSTHAVES VAN ZARA


Bij Zara vind je betaalbare, fijne basics, maar ook super trendy items voor een zacht prijsje. En dat is natuurlijk fijn! Vandaag hebben we een top 5 gemaakt van de leukste musthaves voor jouw babygirl. Op nummer 1 staat een heerlijk zachte trui in trendy pastelroze met grappige details. Op nummer twee hebben we gekozen voor een stoere velours jumpsuit, die goed te combineren is met een gekleurd vestje en stoere schoentjes. Op nummer drie vind je nog een heerlijke sweater met de oh zo trendy streepjes en vogelprint. De nummer vier is een echte topper: een donzen parka met print en roze details. Extra fijn aan deze jas is dat de donzen binnenkant uitneembaar is. Zo kun je deze jas in het voorjaar lekker door dragen. En last but not least: op nummer vijf een fijne sweatpants. Stoer door de print en toch chique door het gebroken wit. Vond je deze items al leuk? Er staat nog veel meer moois online bij de Zara. Have a fashionable day!

Je shopt deze items via de link

zara baby

#1

zara baby

#2

zara baby

#3

zara baby

#4

zara baby

#5

Klik hier om de Zara babygirl collectie te shoppen

Welk item is jouw favoriet? 

Tags: