WEL OF GEEN TUINBROEK VOOR NILA?


Hoe zullen we het noemen? Een salopette, dungarees, tuta of gewoon ordinair een tuinbroek.  Je ziet ze weer veel in het modebeeld verschijnen en zelf vind ik het ook te leuk!

Voor Nila heb ik een paar weken geleden al een top exemplaar gescoord bij de zara. Alleen ben ik bang dat deze vreugde niet lang mag baten. In de winkel zei Nila al, ‘een tuinbroek? We hebben helemaal geen tuin.’ Tja, daar had ze wel een punt.

Toch wilde ze de tuinbroek passen en was ze uiteindelijk net zo blij als ik. Vol enthousiasme heb ik het gekocht met een schattig stippen blousje. Een stoere maar ook lieve combinatie. Ik had het helemaal in mijn hoofd, leuk met de superstar sneakers eronder. Daarnaast ook heel makkelijk te combineren met allerlei leuke andere print tops of gewoonweg een mooie basic.

Eenmaal thuis sloeg de twijfel bij Nila toch toe… ‘Mama ik wil de tuinbroek toch niet aan en helemaal niet naar school.’  Tja wat doe je dan.. ik ga het haar niet verplichten maar ik hoop heel erg dat ze nog van gedachte veranderd. Wat vinden jullie, het staat toch te leuk?

Je kunt via deze link bij Zara shoppen

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed

unnamed (5)

Je kunt via deze link bij Zara shoppen

Wat vinden jullie van Nila d’r outfit?

Tags: ,