TREND: COLORBLOCKING


Kleuren zullen nooit uit de mode raken. Het past bij onze onbezorgde,onbevangen en vrolijke kids. We worden er soms zelfs een beetje jaloers van.

Omdat we willen dat onze kids er altijd goed bijlopen en met de mode meegaan zijn we altijd druk bezig met de kleding eindeloos te combineren. Komt er in het shirtje de kleur blauw voor dan moet deze kleur natuurlijk wel in een ander detail terug te komen. Zucht, af en toe kan je er wel moe van worden hoor.

Anno 2015 zijn onze gebeden gehoord, joepie! Je hebt nu eindelijk een goed excuus om niet uren voor de kast te staan en je kan met een gerust hart je kids de kleding laten uitzoeken. Waarom? Aankomende zomer gaan alle kleuren samen. Grote kleurvlakken, felle kleuren, steepjes, ruitjes, noem maar op. Alles kan je mixen in 1 outfit.
Deze heerlijke vrolijke trend heeft ook een verzamelnaam namelijk: Color Blocking.
kleur
Durf jij het aan? Ga je liever voor felle kleuren of wat zachtere kleur combinaties? De nieuwste collectie van Bomba heeft te gekke sokken die niet mogen ontbreken in de kast van je kids aankomend seizoen. En weet je wat? Speciaal voor jullie zochten we de leukste uit die je meteen kan shoppen via de links hieronder.

kleur1

 

1. Knie kousen- Bomba
2. Bikini- Bomba
3. Jurkje- Bomba
4. Knie kousen- Bomba
5. Vestje- Bomba
6. Harem broek- Bomba

Tags: , ,