GLITTER & GLAMOUR VER TE ZOEKEN


Door: Rosan

Glitter en glamour…..Dat was wel het laatste waar ik aan dacht vanochtend. Mckenzie is snotverkouden en heeft de hele nacht bij ons in bed gelegen, regelmatig wakker omdat ze of haar speen kwijt is of omdat ze zich gewoon ellendig  voelt met dat kleine koppie vol met snot.

Zodra ze wakker wordt is de nachtelijke kommer en kwel meteen vergeten en is ze het zonnetje in huis. Vrolijk kwetterend neem ik haar mee naar de commode. Ik haal haar luier weg en denk: niet zo vol dit keer. En terwijl ik dit denk plast mevrouwtje (al kwetterend) het hele aankleedkussen onder. Gelukkig moest ik haar nog wassen… dus hop paar hydrofiel luiers erop en door gaan met waar je mee bezig was. Inmiddels schoon gewassen én een luier aan, begint het aankleden. Mckenzie heeft dan inmiddels al lang genoeg moeten liggen, dus ze wil zitten, staan en zo ongeveer alles pakken wat in haar vizier komt, ook op de plankjes boven haar hoofd waar ze zich nu zo handig aan kan optrekken.
Tijdens deze worsteling vraag ik me af… Zouden Kim en Kanye dit nou ook ook hebben ’s ochtends, plast baby North ook wel eens haar designer outfit onder. Vast wel, maar goed daar hebben ze dan wel personeel voor.
Thuis achter de schermen is de glitter en glamour soms ver te zoeken, dus zit er niets anders op dan het met kleding te doen: een stukje glamour van Billie Blush met een beetje glitter van Feetje en alle natte hydrofiel luiers zijn weer vergeten!
billieblush shirt
billieblush shirt
billieblush shirt
Je kunt het shirtje hier shoppen in de SALE 

Is de situatie van Rosan voor jullie herkenbaar?