TREND: VAN KNIEKOUS TOT SLOBSOK


Door: Sanne

Sokken zijn bij ons thuis een hot item. Van kniekous tot slobsok.

Een paar weken terug kon het nog net, een rokje met hoog opgetrokken sokken. Nu is het daar helaas te koud voor. Voor Nila had ik een toen een roze tutu gecombineerd met pantersokken, de sokken kwamen weliswaar uit mijn kast.

Nu het een stuk kouder is zijn we over gestapt op de slobsokken. Hiervoor koop ik meestal grote dames of heren sokken waar ik dan de tenen vanaf knip! Ik vind dat zo leuk. Het is lekker warm en het staat zo gezellig. Op het moment zijn er zoveel leuke sokken met prints. Van panterprint tot kerstsokken, van multicolor tot dik gebreid. Onze collectie bestaat voornamelijk uit verschillende dierenprints en de old school wintersokken met ijskristallen.

Nila maakt weer een groeispurt en helaas raakt daardoor het favoriete panterprint broekje aan de korte kant. Verder zit het broekje perfect maar het hoogwater effect is naar mijn weten nog niet in de mode. Met een grote sok is dat probleem ook direct opgelost. Je ziet niks meer van die te korte lengte.

De slobsokken combineren we werkelijk met al haar schoentjes!

foto 4

foto 2

foto 3

foto 5

foto 1

Wat vind jij van de hippe sokken trend?

Tags: ,