LEUKE COWBOY MEISJESLAARZEN


De voeten van Doutzen groeien als kool. Ze loopt nu voornamelijk op slippers en sandalen, maar die lijken wel gekrompen te zijn.Voor het eerst in vier jaar tijd, zie ik haar tenen letterlijk met de dag langer worden. Eind augustus is het wennen op de basisschool voorbij en gaat ze 5 dagen per week voor het echie! Daarom ben ik me nu al aan het voor oriënteren op leuke meisjeslaarzen. Tijdens het surfen kwam ik deze superleuke webshop tegen: Boeties.nl  In deze webshop, goed gevuld met de leukste laarzen voor meisjes én mama’s spotte ik stoere cowboy boeties! Doutzen heeft al een paar cowboy laarsjes tot op het bot versleten, hier in huis heten deze laarsjes ‘haar hakken’. Binnenkort ga ik zeker een nieuw paar ‘hakken’ voor haar aanschaffen! Keuze genoeg bij Boeties.nl, van Zecchino d’Oro, tot Clic! tot Galluci. Hoewel je hier qua kleuren keuze je hart kunt ophalen en kunt kiezen uit rood, groen, geel, roze of blauwe laarsjes, gaat mijn persoonlijke smaak meer uit naar camel en bruin tinten. Dat verklaard dus ook mijn favoriete modelletjes hieronder, maar ga zeker even kijken bij Boeties als jij wél van de gekleurde laarsjes bent. Ik ga nog even bedenken welke ik ga kiezen….

Klik hier om direct een kijkje te nemen bij Boeties.nl
meisjeslaarzenmeisjeslaarzenmeisjeslaarzen

Neem een kijkje bij Boeties.nl voor meer leuke meisjeslaarzen!

Tags: , , ,

Plaats een reactie